Kviz za treće razrede

Kviz za treće razrede

Knjižnica je 27.05. i 02.06. ugostila učenike trećih razreda područnih odjeljenja i matične škole Popovača. Razlog njihova posijeta bio je književni projekt za treće razrede koji već godinama knjižnica održava u suradnji sa školskom knjižnicom. Radi se o kvizu na temu zadane priče.
Ovogodišnja tema kviza bila je priča “Kći dvorskog lutkara” iz zbirke “Sebastijan Nevidljivi”, autorice Ane Đokić Pongrašić. Naši timovi pod nazivima razbojnici i sjene duhova bili su podijeljeni u tri grupe: kvizaši-čitači, likovnjaci i dramaturzi.
Likovnjaci su na velikom hameru likovno prikazali svoje viđenje priče, dramaturzi su napravili mali igrokaz, a kvizaši-čitači su bili zaduženi za sam kviz tj., odgovarali su na postavljena pitanja.
Komisija od tri člana proglasila je pobjedu tima razbojnici kod područnih škola, tj. Volodera i Osekova a “razbojnici” su pobijedili i kao predstavnici 3.b razreda matičnog odjeljenja škole.
Nagrada pobjednicima je besplatna članarina u knjižnici u trajanju godinu dana, a utješna nagrada u trajanju od 6 mj.
Kako bi naglasili da nije važna pobjeda koliko zajedničko druženje, svaki je razred primio diplomu za uspješno sudjelovanje u kvizu.

2. lipnja 2015 / Događanja, Vijesti

Podijeli članak


Ova stranica otvorena je 1,334 puta.