Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U srijedu, 19.lipnja, Knjigoljupke su se posljednji puta sastale u ovom mjesecu, kao i uvijek u dobrom raspoloženju.

Razgovarajući o knjigama koje su pročitale od prošlog susreta, preporučuju vam slijedeće knjige za osvježenje od ljetnih vrućina i za odmor.

„Staza soli“ priča je o domu i što znači izgubiti ga, ponovno izgraditi i otkriti na najneočekivanije načine. Raynor Winn debitirala je Stazom soli na šestome mjestu najprodavanijih knjiga Sunday Timesa i odmah postala bestselerom.

„Mi utopljenici“ prozni je biser, roman iz kojega zapljuskuje more i sve u njemu točno je baš kao što je ljudsko srce, ljubav ili potreba da se napusti dom i ode u nepoznato. Romanom Mi, utopljenici Jensen plovi ponad uskih tjesnaca pomorskog žanra i svojim evociranjem ratne zbrke, svojom moći da pobjednike ošamuti baš kao i poražene, približava se Tolstoju… Prekrasan, bespoštedan roman.

Knjiga Mi, utopljenici objavljena je u sklopu projekta Growing Together, koji sufinancira Europska unija.

„Budi kao Coco Chanel“, je knjiga u kojoj ćete pronaći  sve životne lekcije kultne francuske dizajnerice Coco Chanel. Te nas dvije riječi odmah asociraju na modu, žene i Pariz! Gabrielle Chanel, poznatija kao Coco, nije bila samo briljan­tna modna dizajnerica koja je pokrenula revoluciju u odijevanju žena, nego je, bez sumnje, i prva influenserica u povijesti. Saznajte kako životne lekcije jedne od najutjecajnijih osoba dvadesetog stoljeća možete primijeniti i u svom svakodnevnom životu i postati inovativna, chic, hrabra i uspješna žena poput nje.

„Vidimo se ponovno na jesen“, poručile su Knjigoljupke citirajući Coco Chanel, „Nemojte čekati, pustite da vam se dogodi“, i uživajte uz zanimljivo štivo.