Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jedanaestak aktivnih članova Čitateljskog kluba Knjigoljupke, okupilo se 29.02.2024. u prostoru Knjižnice i čitaonice Popovače kako bi obilježili prvu godinu svoj djelovanja i širenja čitateljske kulture među građanima našeg grada.

Tijekom zabave, održana je već tradicionalna razmjena knjiga: svaki je član na druženje donio jednu knjigu koja je nasumičnim odabirom završila u rukama drugog člana Tijekom zabave, održana je već tradicionalna razmjena knjiga: svaki je član na druženje donio jednu knjigu koja je nasumičnim odabirom završila u rukama drugog člana.

Nakon službenog dijela proslave, članice su se uz kolače i odlične napitke po izboru voditeljice Silvane Lazić i još jedne članice Ružice Žabčić koja je igrom slučaja također slavila svoj rođendan. Nastavili su se opuštati i zabavljati do kasnih sati uz kao i uvijek malo pikanterija i poneke dobre šale i umjerene doze humora.

U čitateljskom klubu saznajemo kako knjige povezuju ljude na jedan suptilan, a opet vrlo snažan način. U raspravama o likovima zapravo iznosimo svoja mišljenja, vrijednosti, iskustva i doživljaje. Na taj se način mnogo lakše otvaramo jedni drugima i dublje upoznajemo. Knjige zaista imaju neku svoju čarobnu moć!