Sarmica u Popovači

Sarmica u Popovači

U organizaciji Knjižnice i čitaonice Popovača u goste nam dolazi kazališna skupina Lectirum iz Zagreba koja će nas razveseliti svojom izvedbom kazališne predstave Sarmica. Predstava će se održati u Domu kulture Popovača, 20.10.2017. s početkom u 19 sati. Predprodaja karata od ponedjeljka, 16.10.2017. u radno vrijeme Knjižnice.

Sarmica, Milan Grgić
Komedija
Režija: Zoran Mužić
Glume: Kenija Pajić, Duško Valentić, Mladen Čutura
Postariji gospodin, arhitkt, Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni je Saša odlučio pratiti Vesnu kako bi saznao s kim se druži, gdje zalazi i što radi. Pratio ju je danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijunirajući Vesnu.
U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvijek drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno Sašu ispituje što se događa izmedu njega i Vesnice.
Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero Pavlović-Puška (Mladen Čutura), umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje. On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirati: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala.
Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!
(preuzeto sa: http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/predstava-sarmica)

9. listopada 2017 / Najave događaja

Podijeli članak


Ova stranica otvorena je 961 puta.