Revizija knjižničnog fonda u siječnju 2016. godine

Revizija knjižničnog fonda u siječnju 2016. godine

Knjižnica i čitaonica Popovača uskoro kreće s Revizijom knjižničnog fonda tijekom koje će Knjižnica Popovača biti zatvorena za korisnike.
Planirano vrijeme za provedbu revizije je 11. siječnja 2016. do 01. veljače 2016. U slučaju eventualnog ranijeg završavanja revizijskog postupka, Knjižnica će biti otvorena prije navedenog datuma, a o tome će korisnici biti prethodno obaviješteni na web stranici. U suprotnom, Knjižnica će s redovitim radom krenuti 01. veljače 2016. godine.

Molimo korisnike da primjerke knjižnične građe koje imaju u posudbi do početka revizije, a koji im više nisu potrebni, vrate u knjižnični fond – do 08. siječnja – kako bi se tijekom revizije obuhvatio što veći broj građe.

DODATNE UPUTE KORISNICIMA U VRIJEME REVIZIJE KNJIŽNIČNOG FONDA I ZATVORENOSTI KNJIŽNICE ZA KORISNIKE OD 11.01.2016 DO. 01.02.2016. GODINE

Učlanjeni korisnici Knjižnice i čitaonice Popovača s važećom članarinom kojima će posudba određene knjižnične građe biti neophodna u razdoblju provođenja revizije odnosno u vrijeme zatvorenosti Knjižnice od 11. siječnja do 01. veljače 2016. godine mogu se javiti na pult Knjižnice od ove objave zaključno do 04. siječnja 2016. radi upućivanja korisnika u druge knjižnice za posudbu građe i radi daljnjeg dogovora vezano uz posudbu i povrat građe iz fonda druge knjižnice.

Tijekom navedenog razdoblja provođenja revizije knjižničnog fonda u Knjižnici i čitaonici Popovača knjižnica neće raditi za korisnike te neće biti moguć povrat i posudba građe kao niti pružanje ostalih knjižničarskih i informacijskih usluga za korisnike u prostoru knjižnice
(studijski odjel, čitaonica, igraonica, multimedijski odjel, međuknjižnična posudba i dr.).

8. prosinca 2015 / radno vrijeme, Vijesti

Podijeli članak


Ova stranica otvorena je 1,229 puta.