Predstavljanje zbirke pjesama i otvaranje likovne izložbe

Predstavljanje zbirke pjesama i otvaranje likovne izložbe

Sinoć je u prostoru Knjižnice održano predstavljanje zbirke pjesama “Ljubavni zagrljaj moje mladosti” autorice Daniele Vuković, koju je izdao ogranak Matice Hrvatske u Novskoj. Uz predstavljanje knjige otvorena je i likovna izložba autoričinih djela pod nazivom Korak 11 koju možete pogledati u prostoru Knjižnice do 08.11.

Autoričinu zbirku pjesama predstavio je prof. Miroslav Lovčanin, dok je izabrane stihove iz zbirke čitala prof. Danijela Pauković, a sve uz pratnju Maje Turković na gitari, učenice 4. razreda Srednje glazbene škole u Novskoj.
Recezent likovnog djela zbirke bio je prof. Franjo Horvat koji je govorio o ilustracijama u zbirci te o samoj izložbi slika.
Svima prisutnima obratio se i predsjednik MH u Novskoj Alojz Buljan koji se zahvalio i zaželio sreću autorici u njenom daljnjem radu, a čestitkama su se pridružili i gradonačelnik Novske Vlado Klasan i zamjenica gradonačelnika Popovače Ana Strilić. Iznenađenje večeri bio je sam gradonačelnik Novske koji je doživljaj upotpunio otpjevavši i odsviravši prikladnu pjesmu Vjeruj u ljubav.
Bila je to večer za pamćenje!

24. listopada 2014 / Događanja

Podijeli članak


Ova stranica otvorena je 969 puta.