Nastja Kulović predstavila svoj prvi debitantski roman

Nastja Kulović predstavila svoj prvi debitantski roman

U četvrtak, 12. ožujka 2020. s početkom u 19 sati spisateljica Nastja Kulović predstavitla je svoj prvi debitanski roman Kud si krenula?.

Ovo je priča o jednoj obitelji u kojoj je bolest preuzela vlast i podijelila karte. Glavne junakinje su dvije sestre u obitelji Kulović – starija Nastja i mlađa Ada. Kod Ade se već u djetinjstvu pojavljuju prvi znaci bolesti da bi ubrzo dijagnoza bila potvrđena. Multipla skleroza je taj ukleti uljez. Iako su svi u obitelji bili odgajani kako je obitelj najvažnija, nitko autoricu nije naučio kako zadržati sebe unutar obitelji. Nastja je postala stakleno dijete, ono koje je zdravo i koje nitko ništa ne pita. …. (preuzeto sa: https://citajknjigu.com/kud-si-krenula-nastja-kulovic-domaci-debitantski-roman-godine-u-kojem-autorica-pronalazi-sebe/)

Autorica je kroz svoju životnu priču iskreno progovorila o bolesti koja je obilježila život njene obitelji i odnose unutar nje. Multipla skeroza nije samo bolest koja se uvukla u njihovu svakodnevnicu i diktirala tempo i način života, ona je i put do iscjeljenja i pronalaženja samoga sebe.

Ovom prigodom Knjižnica je članovima Društva oboljelih od multiple skleroze SMŽ darovala primjerke ove knjige, a ravnateljica ih je uručila njihovoj predsjednici, našoj sugrađanki Danijeli Šaka.

9. ožujka 2020 / Događanja

Podijeli članak


Ova stranica otvorena je 765 puta.