Kviz za treće razrede

Kviz za treće razrede

Književni projekt za treće razrede OŠ Popovača održan je i ove godine u trajanju od dva dana. Kviz za treće razrede područnih odjeljenja održan je u ponedjeljak, 09.06., dok su nam se treći razredi odjeljenja matične škole pridružili u utorak, 10.06. u prostoru Knjižnice. Kviz je uspješno održan u suradnji sa školskom knjižnicom.
Ovogodišnja tema kviza bila je priča “Mladić i vražji car” iz zbirke “Hrvatske bajke” koje je ispričala Sanja Lovrenčić. Naši timovi pod nazivima jeleni, gavrani i paunovi bili su podijeljeni u tri grupe od kojih je svaka grupa imala svoj zadatak vezan uz priču.
Tako smo imali grupu kvizaša-čitača, likovnjaka i dramaturga.
Likovnjaci su na velikom hameru likovno prikazali svoje viđenje priče, dramaturzi su napravili mali igrokaz, a kvizaši-čitači su bili zaduženi za sam kviz tj., odgovarali su na postavljena pitanja.
Članovi komisije, Karla, Nikolina i Patricija proglasile su pobjednike, a prvo mjesto kod područnih odjeljenja podijelili su GAVRANI i PAUNOVI, dok su kod razreda matične škole pobjedu odnijeli GAVRANI.
Kako bi naglasili da nije važna pobjeda koliko zajedničko druženje, svaki je razred primio diplomu za uspješno sudjelovanje u kvizu.

11. lipnja 2014 / Događanja

Podijeli članak


Ova stranica otvorena je 998 puta.