Do kulture putujemo i ove godine

Do kulture putujemo i ove godine

Na naše veliko zadovoljstvo pozivamo vas da se prijavite za naš izlet Busom do kulture koji ove godine, zbog uspješne realizacije prethodnih godina i interesa organiziramo po treći puta! Ovom prilikom dogovorili smo posjet stalnom postavu našeg poznatog muzeja Mimare pod stručnim vodstvom. Nakon Mimare krećemo put Interlibera gdje ćemo posjetiti 39. Međunarodni sajam knjiga i učila na kojem će se predstaviti svi najznačajniji nakladnici i autori. Bit će to prilika da uz sajamske popuste nabavimo i svoja najdraža izdanja.
Dakle, krećemo u subotu, 12. studenog 2016. u 9,30 sati sa parkirališta ispred Lonie u centru grada (kao i prethodne dvije godine). Kući iz Zagreba krećemo u 18,00 sati ispred ulaza na Velesajam (detalji još u autobusu).

Važno je znati: za izlet se potrebno predbilježiti (ime, prezime, adresa, broj mobitela). Sve koji se predbilježe, a iz nekog razloga moraju odustati od puta, molimo da se najkasnije dva dana prije puta jave i otkažu svoju rezervaciju kako bi mogli drugima koji se nisu uspjeli upisati ili zadnji čas odluče ići omogućili da sudeluju i iskoriste ovu priliku. Također, izlet je u potpunosti besplatan za polaznike što znači da se polaznici trebaju sami pobrinuti za svoje osobne potrebe (hranu, piće…itd.), ali su svi ostali troškovi putovanja i ulaznica pokriveni sredstvima organizatora, tj. Knjižnice i čitaonice Popovača (osim ulaznice na Interliber koja je inače besplatna za sve posjetitelje). Također podsjećamo da svi putnici putuju na vlastitu odgovornost, stoga prijavljujemo samo punoljetne osobe. Detaljan program će vas čekati u autobusu, kao i do sada.
Veselimo se putovanju i druženju s vama, požurite jer prijave traju do popunjenja mjesta u autobusu!!

27. listopada 2016 / Najave događaja, Vijesti

Podijeli članak


Ova stranica otvorena je 1,248 puta.